Albania, Tirana

JURISTE

July 21, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërtimi e infrastrukture civile, po kërkojmë në Tiranë:

        JURISTE

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë përfunduar studimet për drejtësi;
  • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, pune në grup dhe dedikimi në ndjekjen dhe përfundimin e punëve;
  • Të ketë eksperienca të mëparshme minimalisht 3 vjecare (preferohet në sektorin privat).

Detyrat kryesore:

  • Mbarëvajtja e gjithe proçedurave juridike te kompanise;
  • Menaxhon dhe ndjek proçedurat ligjore deri në dorëzimin e objektit nga shoqëria;
  • Asiston ne ndjekjen e çeshtjeve gjyqesore;
  • Menaxhon, ndjek dhe mban përgjegjësi për përgatitjen e dokumentacionit ligjor të dosjeve;
  • Përgatitja e dokumentacionit dhe ndjekja procedurave për leje të ndryshme që i nevojiten kompanisë;

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 21/07/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.