Shqiperia, Tirana

INXHINIER ELEKTRIK

July 15, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani konstruksioni, po kërkojmë në Tiranë:

INXHINIER ELEKTRIK

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ndjek ecurine e punimeve elektrike ne faza, qe nga projekt-ideja, zbatim dhe kolaudim perfundimtar.
 • Planifikon, organizon dhe mbikqyr punen e nenkotraktoreve elektrik per t’u siguruar se te gjitha punimet po kryhen sipas parametrave te percaktuara në projekt.
 • Pergatit dhe koordinon gjithe dokumentacionin e duhur tekniko–ligjor per marrjen e lejeve perkatese ne institucionet vendase.
 • Rishikon dhe harton koston e instalimeve elektrike duke pergatitur preventivin total.
 • Kordinon punen midis grupeve të ndryshme instalatore.
 • Pergatit dhe monitoron grafikun e zbatimit të punimeve elektrike ne perputhje me grafikun e pergjithshem të projektit.
 • Harton dhe kontrollon situacionet mujore.
 • Harton dhe mbikqyr mirembajtjen periodike të sistemit të instalimeve elektrike gjatë fazes te shfrytezimit.

Kërkesat e profilit:

 • Te kete perfunduar masterin ne Inxhinieri Elektrike. 
 • Te kete eksperience pune ne pozicionin qe kerkohet jo me pak se 3 vjet.
 • Te kete aftesi organizative.
 • Te jete i afte te punoje ne menyre te pavarur dhe ne grup.
 • Njohes i programeve si Autocad, Revit etj.
 • Njohes shume i mire i gjuhes angleze.
 • Te kete experience pune ne ndertimin e nenstacioneve, linjave tension te ulet/mesem/larte.
 • Nese ka eksperience ne Turnkey projects eshte avantazh.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 15/07/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.