Shqiperia, Tirana

FINANCIER/E KRYESOR

March 2, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, jemi duke kërkuar në Tiranë:

FINANCIER/E KRYESORE

Përgjegjësitë kryesore:

 • Regjistrimi I dokumentacionit ne kontabilitet si dhe te bej ndjekjen e tyre;
 • Pergatitja e Raporteve Periodike Financiare sipas udhezimeve;
 • Mbajtja e kartelave te debitoreve dhe kreditoreve dhe te cdo llogarie kontabile;
 • Mbajtja e gjendjes se inventarit te magazines,kartelave te artikujve dhe te beje rakordimin me kontabilitetin;
 • Menaxhimi I arketimeve dhe pagesave nepermjet sistemit bankar dhe arkes
 • Anaiza te ardhurash dhe shpenzimesh

Kërkesat e profilit:

 • Diplome Universitare ne deget e Ekonomise (Finance, Kontabilitet, Administrim Biznes)
 •  Perdorimi shume i mire i paketes Microsoft Office (Word, Excel) eshte i domosdoshem;
 • Te kete njohuri te pergjithshme per punen ne sisteme dhe aftesi te mira per te punuar ne to;
 • Eksperience me programe financiare si SAP/Dynamics NAV/Dynamics AX
 • E preferueshme me pervoje mbi 6 vjecare;
 • Aftesi te sakta raportimi / vemendje ndaj detajeve / aftesive matematikore;
 • Te jete person korrekt, i organizuar i orientuar drejt realizimit te detyrave ne menyre te sakte dhe brenda afateve te percaktuar;

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRInë numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 02/03/2020. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.