Macedonia, Skopje

ОПЕРАТОРИ ЗА CNC СТРУГ – с. Марино

April 1, 2020

Job Description

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, интернационална производна компанија, бараме:

ОПЕРАТОРИ ЗА CNC СТРУГ – с. Марино

Опис на работата:

 • Работа со CNC струг
 • Читање на техничка документација (работилнички цртеж),
 • Разбирање на технички цртеж
 • Изработка на делови според спецификации наведени во техничкиот цртеж
 • Работа со машини за машинска обработка струг
 • Користење на мерни инструменти за проверка и потврда на квалитетот на производот (внатрешни и надворешни микрометри, подвижни мерила, контролници за навој, контролници за отвори и компаратори)

Потребни квалификации:

 • Потребни квалификации, знаења и способности:
 • ССС-техничко образование
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Основно познавање на машинството
 • Одлични организациски и комуникациски способности
 • Способност за запазување на рокови и остварување на резултати
 • Способност за работа во тим
 • Позитивен став

Понуда:

 • редовни месечни примања – основна плата плус додатоци за работа во смени
 • работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70  379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 1 Април 2020


Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.