Macedonia, Skopje

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

October 15, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, етаблирана компанија за производи во градежна индустрија, бара:

КОМЕРЦИЈАЛИСТСкопје, Македонија

Работни задачи и одговорност

 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
 • Изработка на потребна документација
 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развој на пазарот како и унапредување на продажба согласно пазарните можности. 

Квалификации

 • ССС / ВСС
 • Претходно работно исксутво на позиција Комерцијалист
 • Напредно користење на компјутер
 • Познавање на Англиски и Српски Јазик
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен
 • Самоиницијативност  

Понуда/Плата : Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на rabota@theHeadhunter.com до 15 Октомври 2020


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате
!

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.